Personenwagens

24/7 inzicht in jouw wagenpark

Of je slechts één auto hebt of een heel wagenpark, ons track en trace systeem geeft jou 24/7 inzicht in jouw wagenpark. Een ingebouwde GPS tracker registreert relevante data. Alle verkregen informatie wordt tijdens de ritten automatisch opgeslagen en doorgegeven aan ons eigen platform. Met één oogopslag zie jij de gewenste gegevens in een overzichtelijk dashboard.

Het systeem is uitermate geschikt voor kilometerregistratie of een efficiënte planning van jouw personeel.

Een track en trace systeem van AST biedt jou de volgende voordelen:

  • Automatische rittenregistratie
  • Tijdsbesparing
  • Gecertificeerde kilometerregistratie
  • Scheiding van privé en/of zakelijke kilometers
  • Snel overzicht van locaties en voertuigen

Efficiënte inzet van jouw wagenpark

Dankzij ons voertuigvolgsysteem kun je al jouw voertuigen zo efficiënt mogelijk inzetten. Geef door gebruik van track en trace sturing aan je medewerkers en krijg daardoor een optimale planning. Het dashboard van ons track en trace systeem voor personenauto’s geeft jouw inzicht in de volgende informatie:

• Gereden ritten
• Vertrek- en aankomsttijden
• Afgelegde kilometers
• Reistijden
• Bezoekadressen
• Medewerkers
• Rapporten
• Persoonsregistratie

Voorkom bijtelling door de eenvoudige scheiding van privé kilometers.

Maak gebruik van de privé/zakelijk schakelaar en hou je kilometerregistratie gescheiden. Doordat administratie van ritregistratie niet meer handmatig bijgehouden wordt, voorkom je fouten in je administratie. Bovendien hou je tijd over en zorg je voor een sluitende kilometerregistratie waar de belastingdienst geen op- of aanmerkingen kan hebben. Zo kom voorkom je vervelende verrassingen achteraf.

Kies een AST kilometerregistratiesysteem met het keurmerk RRS Fiscaal 2.0

Het keurmerk ritregistratie geeft bestuurders, werkgevers en de belastingdienst de zekerheid dat de gevoerde rittenregistratie daadwerkelijk een sluitende administratie oplevert.

Wij zijn gecertificeerd volgens het RRS Fiscaal 2.0 keurmerk. Al onze producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze voldoen bovendien aan de strengste eisen op het gebied van fiscaliteit, privacy en fraudebestendigheid. Kies je voor een rittenregistratie van AST Track & Trace dan ben je verzekerd van een 100% betrouwbare en sluitende kilometerregistratie.

Ontdek het belang van het keurmerk

Veilige opslag van alle tracking data

Verkregen data dat tijdens ritten verzameld wordt, wordt automatisch opgeslagen in een beveiligd datacentrum. Hiermee ben je verzekerd van een permanente back up en heb je altijd onbeperkte toegang tot je gegevens. Deze zijn zichtbaar op het daarvoor bestemde platform waarvoor je de inloggegevens ontvangt. Je bekijkt ze eenvoudig op je computer of smartphone.

Dankzij het AST voertuigvolgsysteemis je rittenregistratie volledig sluitend en controleerbaar. Je kan de gegenereerde data gebruiken als bewijslast en aantonen dat er geen sprake is van privégebruik van de personenauto. Van iedere rit worden er uitgebreide route details bijgehouden. Eventueel extra gereden privékilometers binnen en buiten werktijd kunnen apart geregistreerd worden, indien gewenst zelfs zonder opslag van de locatie. Door deze mogelijkheden heb je altijd een heldere en overzichtelijke rapportage.

Onze tevreden klanten