Werkmaterieel

Beveilig werkmaterieel met behulp van GPS

Machines en gereedschappen staan voor korte of langere tijd vaak op plekken zonder toezicht. Daardoor vormen ze een makkelijke prooi voor diefstal. Onze GPS trackers zijn een uitstekend hulpmiddel voor de beveiliging in zo’n situatie. Het track en trace systeem geeft je real-time inzicht in de locatie van jouw materialen.

Sabotage melding

Ons track en trace systeem bewaakt permanent de locatie van jouw materialen. Jij ontvangt een melding als jouw spullen het vooraf ingestelde gebied verlaat. Dit is eenvoudig via een kaart instelbaar en kan variëren van een simpel cirkelvormig gebied tot uiterst nauwkeurig ingetekende gebieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de beveiliging van werkmaterieel?

Ontdek hier ons aanbod

Speciale trackers voor containers

Voor beveiliging van niet mobiel materiaal, containers, is er speciaal hardware tracker beschikbaar. Deze trackers zijn uitgerust met extra noodaccu’s en zorgen ervoor dat de locatie van het materieel continue wordt doorgegeven.

De voordelen van het AST track en trace systeem:

  • Permanente bewaking
  • Beveiliging
  • Locatiebepaling
  • Alarmmelding
  • Controle over je werkmaterieel

We willen grip op alles wat beweegt, van voertuig tot container en van een fiets tot werkmaterieel. Logisch want je hecht waarde aan wat je hebt. Je hebt ervoor gespaard, geïnvesteerd en er is veel van afhankelijk. Met een ons track en trace systeem ben je er zeker van dat je jouw eigendommen altijd in beeld hebt, ongeacht de locatie. Volg, beheer en bewaak alles wat beweegt.

Benieuwd naar ons beveiligingssysteem? Vraag een vrijblijvende demo aan

Onze specialisten geven vrijblijvend een demo en passend advies.

Krijg een demo of krijg meteen een offerte

Onze tevreden klanten