Inzicht in je wagenpark en werkmaterieel

Bedrijfswagens

GPS tracking voor bedrijfswagens

Ook voor bedrijfswagens geeft het track en trace systeem real-time inzicht in de ritten die jouw voertuigen maken. Pas dashboards aan naar jouw eigen wens en zie alleen de voor jou relevante informatie. Met behulp van GPS tracking heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week volledige controle en inzicht in jouw wagenpark.

Doormiddel van de zoekfunctie in het platform op postcode is er de mogelijkheid om direct te reageren op de storingen van klanten en het beschikbaar zijn van een medewerker op locatie.

Benieuwd naar GPS tracking? Vraag een vrijblijvende demo aan

Onze specialisten geven vrijblijvend een demo en een passend advies

Krijg een demo of krijg meteen een offerte

Bestuurdersidentificatie met het track en trace systeem

Wordt een bedrijfswagen door meerdere personen gebruikt? Dan bieden wij de mogelijkheid tot bestuurders identificatie. Elke berijder ontvangt een persoonlijke sleutel. Voordat iemand wegrijdt, meld hij zich aan met behulp van die sleutel. Op deze manier heb je als beheerder altijd goed zicht op het gebruik van jouw wagenpark.

De voordelen van bestuurdersidentificatie:

  • Inzicht in het rijgedrag van bestuurders
  • Verbetering planning en productiviteit
  • Urenstaat en overwerk controle
  • Rapportage per bestuurder
  • Scheiding van zakelijke- en privékilometers
  • Optie voor startblokkering op afstand

Startblokkering tegen ongewenst gebruik

Ons systeem biedt jou de mogelijkheid om auto’s te blokkeren. Zonder geldige aanmelding van de bestuurder(s) in het systeem blijft de startblokkering actief en kan het voertuig niet starten. Zo voorkom je ongeautoriseerd voertuig gebruik.