VOLG ONS LIVE

Arctic Challenge 2024

Guus en Hendrik van AST Projecten gaan een adembenemende uitdaging aan: ze nemen deel aan de Arctic Challenge 2024! Deze twee avonturiers zijn niet alleen klaar om de ijzige wegen en barre weersomstandigheden te trotseren, maar ze hebben ook iets speciaals voor hun volgers in petto. Elke dag zullen ze een vlog delen waarin ze hun ervaringen, avonturen en misschien zelfs enkele onverwachte gebeurtenissen vastleggen. Of ze nu door besneeuwde landschappen navigeren of unieke ontmoetingen hebben, deze dagelijkse vlogs beloven een authentieke kijk te bieden in het hart van de Arctic Challenge. Blijf dus zeker kijken om Guus en Hendrik te volgen op hun ijzingwekkende reis vol spanning, uitdagingen en onvergetelijke momenten!

Wat is is de Arctic Challenge?

  • 11 DAGEN - 10 OVERNACHTINGEN - 6500 KM
  • De Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto’s waarbij deelnemers door de barre en prachtige landschappen van het door Scandinavisch gebied rijden.
  • Deelnemers moeten zich voorbereiden op extreme weersomstandigheden en uitdagende terreinen, waaronder ijzige wegen en sneeuwstormen.
  • Deelnemers werken in teams, wat zorgt voor een sterke nadruk op kameraadschap en samenwerking.

Elke dag een nieuwe vlog!