AST Projecten doet mee aan de Arctic Challenge 2024

Bij AST Projecten zetten we ons in voor constante verbetering en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Dit jaar nemen we een grote stap: we doen mee aan de 22ste editie van de Arctic Challenge in januari 2024!

Over de uitdaging
De Arctic Challenge is een toertocht door Scandinavië, bedoeld voor personenauto’s die door zware winterse omstandigheden rijden. Van 11 tot 21 januari zullen we 6500 km afleggen, verdeeld over 11 dagen en 10 overnachtingen. Dit is een test van uithoudingsvermogen en vaardigheid.

Onze voorbereiding
We bereiden ons voor op alle aspecten van de reis, van het technisch in orde maken van onze voertuigen tot het plannen van de route. Samenwerken als een team is cruciaal voor ons succes.

Ons doel
Ons doel is om deze uitdagende tocht te volbrengen en te laten zien dat we als team elke uitdaging aankunnen. Dit is een kans om onze vaardigheden op de proef te stellen en nieuwe ervaringen op te doen.

Blijf op de hoogte
We nodigen iedereen uit om ons te volgen tijdens de Arctic Challenge. We zullen regelmatig updates delen op onze social media kanalen en op onze blog.


Deelnemen aan de Arctic Challenge 2024 is een belangrijke stap voor ons bij AST Projecten. Het gaat hier niet alleen om de race zelf, maar ook om het tonen van onze toewijding, kracht en het vermogen om samen als team uitdagingen aan te gaan. We kijken uit naar deze ervaring en hopen jullie allemaal mee te nemen op deze reis.