Trotse sponsor

AST Projecten sponsor van Arctic Challenge: Veiligheid en zichtbaarheid in het uiterste noorden

Wij zijn officiƫle sponsor van de Arctic Challenge. Deze uitdagende en avontuurlijke rally in het ijzige noorden stelt hoge eisen aan zowel de deelnemers als hun uitrusting.

Dankzij de geavanceerde voertuigvolgsystemen van AST Projecten kunnen de deelnemers van de Arctic Challenge nu met vertrouwen de uitdaging aangaan, wetende dat hun locatie altijd bekend is. Niet alleen voor hun eigen veiligheid, maar ook zodat het thuisfront en de organisatie de voortgang real-time kunnen volgen.

"Het is een eer voor ons om betrokken te zijn bij zo'n spannend evenement," zegt Hendrik de Groot, Accountmanager bij AST Projecten. "We zijn blij dat we de deelnemers die extra gemoedsrust kunnen bieden met onze technologie, en tegelijkertijd fans en families in staat stellen om de reis virtueel mee te maken."

Maar het gaat niet enkel over gemoedsrust. Voor de organisatoren van de Arctic Challenge is ons systeem essentieel: het stelt hen in staat om nauwkeurig de prestaties van elk team te meten en de juiste scores te verwerken.

AST Projecten blijft zich inzetten voor innovatie en kwaliteit, of het nu gaat om beveiliging thuis, op het werk, of in het meest uitdagende terrein van de Arctic Challenge.